دانشنامه ناریا
جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



roast-stuffed-training

مواد مورد نیاز برای تهیه کباب شکم پر:

نان ساندویچ ۶ تکه (حبه شده)

کره ۶ قاشق غذاخوری

پیاز ۱/۲ فنجان (خرد شده)

کرفس ۱/۲ فنجان (خرد شده همراه با برگ کرفس)

سیب ۵ کیلوگرم (ورقه شده)

شکر ۷۵ گرم

نمک ۱ قاشق چای خوری

فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری

مریم گلی ۱ قاشق چای خوری (خرد شده یا ۱/۴ قاشق چای خوری خشک شده)

آویشن ۱ قاشق چای خوری (خرد شده یا ۱/۴ قاشق چای خوری خشک شده)

جوز ۱/۴ قاشق چای خوری

دارچین ۱/۱۶ قاشق چای خوری

جعفری ۱/۴ فنجان (خرد شده)

پیازچه ۲ قاشق غذاخوری (خرد شده)

مواد مورد نیاز کباب :

گوشت قرمز ۴ تا ۵ کیلوگرم (گوشت دنده با استخوان)

نمک ۱٫۵ قاشق چای خوری

فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری

گوشت گوساله ۱۵۰ گرم (فیله ورقه شده)

مواد مورد نیاز سس :

آب ۱٫۵ فنجان

ژله سیب ۱/۴ فنجان

آموزش تهیه چاشنی برای داخل گوشت:

۱) فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.

۲) خرده نان ها را در یک ردیف داخل سینی فر پخش کنید و آنها را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر تست کنید بعد بگذارید خنک شوند.

۳) پیاز و کرفس را با کره داخل یک قابلمه روی حرارت ملایم به مدت ۴ الی ۵ دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. سپس با سیب، شکر، نمک، فلفل، مریم گلی، آویشن، جوز و دارچین مخلوط کنید.

۴) حرارت را کاهش دهید و به مدت ۱۵ دقیقه درب قابلمه را ببندید تا سیب ها نرم شوند و خرده نان و جعفری و پیازچه را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.

آموزش تهیه کباب:

۱) قسمت پایین فر را آماده کنید.

۲) روی گوشت، نمک و فلفل بپاشید و آن را داخل یک ماهی تابه عایق حرارت قرار دهید و چاشنی را داخل شکم گوشت قرار دهید و بعد دور دنده های گوشت فویل بپیچید تا نسوزند بعد استخوانهای قسمت پایین گوشت را با فیله ها بپوشانید و آنها را با خلال دندان سفت کنید.

۳) گوشت را داخل فر بریان کنید. بعد از نیم ساعت گوشت را بیرون بیاورید و روی چاشنی داخل شکم گوشت را با فویل بپوشانید و به مدت ۲ ساعت و ربع الی ۲ ساعت و ۴۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا گوشت کاملا مغز پخت شود.

۴) گوشت را به یک تخته انتقال دهید و روی آن را با فویل بپوشانید به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه کنار بگذارید.

آموزش تهیه سس:

۱) چربی داخل قابلمه را بگیرید. قابلمه را بین دو شعله گاز قرار دهید و آب ر اضافه کنید و آن را بجوشانید تا از حالت غلیظ و لعاب دربیاید و هم بزنید تا تکه های قهوه ای به روی آب داخل قابلمه بیاید. مایع را داخل یک صافی بریزید، تکه های جامد داخل صافی را دور بیندازید.

۲) ژله سیب و آب داخل تخته ای که گوشت قرار دارد را به آب صاف شده اضافه کنید و آن را به مدت ۴ دقیقه بجوشانید تا ژله سیب آب شود و روی آن نمک و فلفل بپاشید.

۳) تمام فویل ها را از روی گوشت بردارید و آن را کات کنید و با سس سرو کنید.

شادی در ۲۲ - بهم - ۱۳۹۳

پاسخ دادن