دانشنامه ناریا
چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



https://www.nariya.ir/wp-content/uploads/2011/12/mobile-in-water_nariya.jpg

تصویر کنید ؛ با ذوق و شوق فراوان و البته هزینه ای فراوان تر ، گوشی موبایل خود را خریداری کرده اید! اما یک غفلت کوچک کافی است تا با افتادن گوشی در داخل جوی آب و یا حتی سرویس بهداشتی (۹۹% مواقع!) تمامی امید و آرزوهای شما نابود شود!

تصور به این موضوع نیز بسیار دردناک است! اما نه! اندکی صبر کنید! هنوز تا نابود شدن کامل گوشی زمان زیادی مانده! در این ترفند قصد داریم تا با معرفی یک ترفند خارق العاده روشی را معرفی کنیم که گوشی شما اگر یک دوش حسابی هم گرفته باشد نجات پیدا کند! ترفندی که در عین حال عجیب اما کاربردی است!

ابتدا به این داستان واقعی توجه کنید! :

Ernesto Londoño ، خبرنگار واشنگتن پست ، پس از یک دوچرخه سواری طولانی به خانه برمیگردد و شروع میکند به شستن دست و رویش ، اما از آنجایی که کیف وسایل همراهش را بدجایی قرار بود ، ناگهان در چند لحظه کیف میگردد و گوشی BlachBerry نازنین ۴۵۰ دلاریش در درون توالت می افتد!

پس از اینکه از شوک حادثه خارج میشود ، سریع گوشی را از آب خارج میکند ، باتری گوشی را در می آورد و شروع به خشک کردن گوشی با سشوار میکند! اما پس از اندکی هنگامی که میبینید این روش موثر نیست و گوشی نیز وارد حالت کما شده است ، به یکی از دوستانش که در این زمینه تخصص داشته تماس میگیرد و از او کمک میخواهد.

دوست عزیز هم در پاسخ او میگوید که گوشی را در یک ظرف پر از برنج نپخته بگذارد! بله! برنج نپخته! همگی ما دیده ایم که برنج خاصیت جذب رطوبت دارد و با اصول خیس کردن برنج هم آشنا هستیم  ولی این نکته دیگر واقعأ ظریف است! سر انجام پس از اینکه گوشی یک روز در داخل ظرف برنج می ماند ، کاملأ سالم و مانند روز اولش میشود و بدون هیچ مشکلی قابل استفاده میگردد.

این جناب خبرنگار هم تجربه گرانقیمتش را در واشنگتن پست برای عموم نوشته است ، البته آن دوستی که این روش را برای او توضیح داده است نامش فاش نشده چرا که ظاهرأ وی برای یکی از شرکتهای گارانتی یا مشابه آن کار میکند و فاش شدن نامش برای او دردسر ساز خواهد بود.

اما در این زمینه میتوان عمل دیگری را نیز صورت داد:

گوشی که یک حمام اجباری کرده است را بهتر است اول خاموش کرده سپس باطری آن را خارج نموده تا جایی که امکانش هست گوشی را با کاغذها و دستمالهایی که آب جمع می کنند خشک کرده و بعد در الکل برای مدت کوتاهی بخیسانیدش و بعد هم بگذارید خشک شود. الکل برای خشک کردن قطعات داخلی گوشی بسیار موثر خواهد بود.

شادی در ۱۹ - آذر - ۱۳۹۰

۲ دیدگاه تاکنون

  1. armita گفت:

    slm man gushim soni experia hast,barun miumad az dastam oftad to abo khise khis shod vali man aslan karish nakardam gozashtamesh ye gushe kenare panjere hala mikham bedunam age bebaramesh tamirat mishe dorostesh kard?akhe in gushi vase man khili moheme
    merc

    • امیر گفت:

      درود
      قبل از پاسخ بهتره بگم که ممنون میشم از این پساز نوشتار فارسی برای تایپ دیدگاه استفاده کنید.
      در مورد خیس شدن گوشی هم باید بگم که بهترین کار را کردید. بهنگام خیس شدن گوشی باید سریعا باتری گوشی و سیم کارت و مموری را از داخل گوشی خارج کنید و آن را برای مدتی در جایی بدور از نور خورشید بگذارید تا آرام آرام خشک شود. اما پس از اینکه یقین پیدا کردید گوشی خشک شده است احتیاطا بهتر است گوشی را نزد متخصص تعمیرات تلفن همراه ببرید چرا که امکان دارد رطوبت داخل تلفن همراه باقی مانده باشد و روشن کردن ان باعث اتصالی شود و به قسمت های دیگر گوشی صدمه بزند.
      امکان دارد در اثر تماس گوشی با آب یکی از آی سی های آن صدمه دیده باشید.

پاسخ دادن