دانشنامه ناریا
چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



h19
ابتدا ماهیچه های مرغ را پوست کنده ، آنگاه به نمک ، فلفل و آب لیموی ترش آغشته می کنیم و می گذاریم به مدت ۶۰ دقیقه بماند

مواد لازم

▪ ماهیچه مرغ: ۶عدد
▪ آرد: ۴ قاشق سوپ خوری
▪ نمک و فلفل : به میزان لازم
▪ فلفل قرمز: یک دوم قاشق سوپ خوری
▪ آبلیمو: ۳ قاشق سوپ خوری
▪ تخم مرغ: ۲عدد
▪ پودر سوخاری: ۱ پیمانه
▪ پنیرپارامسان : ۸۰گرم
▪ لیمو ترش تازه : ۱عدد
▪ ماست : ۱ پیمانه
▪ روغن : به میزان لازم

● طرز تهیه :
ابتدا ماهیچه های مرغ را پوست کنده ، آنگاه به نمک ، فلفل و آب لیموی ترش آغشته می کنیم و می گذاریم به مدت ۶۰ دقیقه بماند. پنیرپارامسان رنده شده را با پودر وخاری مخلوط می کنیم . ماهیچه مرغ را در آردغلتانده ، تخم مرغها را با چنگال به هم زده ، ماهیچه های مرغ را با مایه تخم مرغ آغشته می کنیم و مجددا درمخلوط پودر سوخاری می غلتانیم ، سپس آن را در روغن داغ سرخ می کنیم تا طلایی رنگ شود. پس از سرخ کردن ، آنها را به شکل دایره روی برگهای کاهو در ظرف موردنظر قرار داده و به دلخواه تزیین می کنیم . این غذا بهتر است همراه با سس ماست سرو شود.

● طرز تهیه سس ماست :
ابتدا ماست را مقداری می زنیم ، سپس نمک و فلفل قرمز و آبلیمو را به آن اضافه می کنیم و مایه را کاملا مخلوط می کنیم تا یک دست شود.

شادی در ۸ - مهر - ۱۳۹۳

پاسخ دادن