دانشنامه ناریا
جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



274816_853

آماده سازی: ۳۰ دقیقه – مدت انتظار: ۲ ساعت – مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد اولیه :

برای ۴ نفر
مرغ مرغ نیم کیلو
شکر ۴ قاشق غذاخوری
پیاز پیاز ۱ عدد کوچک
رب انار ۱ پیمانه
نمک ۱ قاشق مربا خوری سر خالی
گردو یک و نیم پیمانه (آسیاب شده)
طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ

طرز تهیه :

ابتدا در ظرفی مناسب پیاز را خرد کرده و با مقدار بسیار کمی روغن سرخ میکنیم.
توجه داشته باشید ماهیت این خورش چرب است پس
تا حد ممکن سعی کنید از روغن کمی برای سرخ کردن استفاده کنید.

مرغ ها را با اندازه های مناسب قطعه قطعه کرده و با مقدار بسیار کمی نمک به پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدهید سپس مقداری آب جوش به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا مدتی به آرامی بپزد .بعد از گذشت نیم ساعت گردوی آسیاب شده را به مواد اضافه کرده و با اضافه کردن اب به مقدار لازم اجازه دهید به مدت ۲ ساعت غذای شما کاملا جا بیفتد.پس از مدت ذکر شده شکر و رب انار را به خورش اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.
درب ظرف را ببندید و اجازه دهید خورش حسابی روغن بیندازد.
نکته:هرچه مدت پخت این خورش بیشتر باشد خوشمزه تر خواهد شد.

شادی در ۴ - آذر - ۱۳۹۳

پاسخ دادن