آماده سازی : ۹۰ دقیقه
پخت : ۲۰ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه باقلواى پاکستانى :
ورمیشل پاکستانی |
۲۰۰ گرم |
روغن مایع |
۵۰ گرم |
شیر عسلی |
۲۰۰ گرم |
خردهاى نگینى پسته و گردو |
روی هم ۲۰۰ گرم |
پودر هل و دارچین ( تازه آسیاب کرده ) |
از هر کدام ۱ قاشق چای خوری |
گلاب |
۵۰ میلی لیتر |
زعفران دم کرده |
۲ قاشق غذا خوری |
کره |
۳۰ گرم |
طرز تهیه باقلواى پاکستانى :
ابتدا ورمیشل ها را باروغن مایع و کره کمى تفت میدهیم ( مراقب باشیم نسوزه ) سپس خردههاى گردو وپسته ، گلاب ، هل ، دارچین و زعفران را اضافه میکنیم و کمى تفت میدهیم و شیر عسل را به مواد اضافه میکنیم … کمى تفت میدهیم و از روى حرارت برمى داریم .
مواد لازم جهت تهیه باقلوای پاکستانی : ورمیشل پاکستانی
وقتى کمى خنک شد ( ولرم باشد) داخل قالبهاى مینى مافین ریخته و حداقل یک ساعت صبر میکنیم تا شکل قالب رو بگیرند . (خارج از یخچال ) بعد از اینکه باقلواها را از قالب خارج کردیم آماده است براى تزئین و نوش جان کردن …