این برگر کدو و پنیر براى چهار عدد برگر می باشد. برگر کدو و پنیر غذایی سالم و لذیذ است.
آماده سازی : ۶۰ دقیقه
پخت : ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای ۴ نفر :
کدو بزرگ و قلمى ( برش هاى نوارى و نازک ) |
۳ عدد |
نخود سبز بلانچ شده |
۱۰۰ گرم |
ریحان |
۵۰ گرم |
پنیر فتا |
۱۰۰ گرم |
پنیر پارمزان رنده شده |
۱۰۰ گرم |
سیر |
۴ عدد |
پوست رنده شده لیمو |
۲ عدد |
پودر پسته |
۵۰ گرم |
تخم مرغ ( کمى با چنگال هم بزنید و کنار بگذارید ) |
۱ عدد |
* خرده هاى نان تازه |
به میزان لازم |
فلفل سیاه و نمک |
به میزان لازم |
* خرده هاى نان تازه ( یک عدد از نان هاى برگر رو با دستگاه غذا ساز همونطور که تازه و نرمه خرد کنید )
طرز تهیه :
این برگر کدو و پنیر براى چهار عدد برگر می باشد.
اول نخود ها را داخل آب جوش به همراه کمى نمک ( یک قاشق چاى خورى ) بریزید و بعد از دو دقیقه جوشیدن آنها را داخل یک آبکش بریزید و بلافاصله داخل یک کاسه آب یخ بریزید و بعد هم در یک سبد ریخته تا آب آن برود .
همه مواد میانى را با غذا ساز مخلوط و ترکیب کنید و تا کدوها را برش میزنید در یخچال قرار دهید .
بعد کدو را با پوست و به کمک یک پوست کن برش هاى نازک نوارى بدهید .
برش هاى کدو را اول شبیه به علامت جمع + روى هم قرار دهید و بعد برش هاى دیگر را هم روى هم اریبى قرار دهید … حالا کدوها شبیه به یک گل چند پر شده مثل یک ستاره !!! مقدارى از مواد میانى ، مرکز کدو قرار دهید .
و بعد اولین کدو رو از زیربیارید رو و به نوبت تمام برش ها را ببندید و در این مرحله اگر وقت دارید در حدود یک ساعت برگر را داخل یخچال قرار دهید . و بعد از این زمان کمى روى برگر را با روغن زیتون برس بزنید و داخل گریل و یا ماهیتابه سرخ کنید ، با حرارت ملایم تا خوب مغز پخت شود . شاید در حدود ۴ یا ۵ دقیقه براى هر طرف لازم است .
و بعد داخل نان برگر قرار دهید و با کمى مایونز ، گوجه فرنگى ، پیاز … نوش جان کنید.