دانشنامه ناریا
دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



در ادامه ی این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه یک زیتون پروده ی خوشمزه ی اصیل را برای شما همراهان شرح دهیم.

مواد لازم:

  • مغز گردو ۳۰۰ گرم
  • رب انار ۲ پیمانه
  • آویشن ۱ قاشق غذاخوری
  • زیتون بدون هسته ۵۰۰ گرم
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر نعناع خشک ۱ قاشق غذاخوری
  • دانه انار خشک شده ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابدات گردو ها را در دستگاه آسیاب به خوبی آسیاب کنید و آن ها به ظرف زیتون های خود بیفزایید.در صورت شور بودن زیتون ها یا ترش بود، پیش از تهیه زیتون پرورده آن ها به مدت ۱ ساعت در آب بگذارید تا خیس بخورد.

و سپس در آبکش می ریزیم و آبکش می کنیم و می گذاریم تا آب اضافه آن ها خارج شود و بعد در زیتون پرورده استفاده می کنیم. سپس رب انار را با آب لیمو ترش هم زمان به مواد می افزاییم و با قاشق مواد را مخلوط می کنیم

پس از اینکه مواد را خوب مخلوط کردیم پودر نعناع خشک ، پودر آویشن خشک ، دانه های انار و روغن زیتون را نیز به مواد اضافه می کنیم و مجددا با قاشق مواد را با هم مخلوط می کنیم تا طعم سبزی ها کاملا به خورد مواد برود.

پس از اینکه مواد کاملا یکدست شدند آنها را در ظرف مخصوص که درب داشته باشد می ریزیم و درب آن را محکم می بندیم سپس در یخچال نگهداری می کنیم. بهتر است زیتون پروده یک روز در یخچال بماند سپس آنرا مصرف کنید. نوش جان

مریلا قاسم نژاد در ۳۰ - بهم - ۱۳۹۸

پاسخ دادن