• زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
• زمان خواباندن در مواد: ۱ تا ۴ ساعت
• زمان پخت: ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای سالاد کدو حلوایی به تعداد ۶ نفر:
آب پرتقال |
یک پیمانه |
شیره افرا |
۳ قاشق غذاخوری |
پودر خردل |
۱٫۵ قاشق غذاخوری |
زنجبیل تازه رنده شده |
یک قاشق غذاخوری |
کدوحلوایی خرد شده |
۶۰۰ گرم |
روغن |
به میزان لازم |
نمک |
نصف قاشق چایخوری |
فلفل سیاه |
¼ قاشق چایخوری |
روغن زیتون |
۱/۳ پیمانه |
کاهو یا کلم |
۶ پیمانه |
کاسنی قرمز کوچک |
یک عدد |
پسته |
نصف پیمانه |
بز خرد شده |
۸۵ گرم پنیر |
طرز تهیه سالاد کدوحلوایی:
۱٫ برای درست کردن چاشنی، در یک کاسه کوچک، آب پرتقال، شیره افرا، پودر خردل و زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید. نصف پیمانه از مخلوط را کنار بگذارید.
۲٫ برشهای کدوحلوایی را درون کیسه پلاستیکی بزرگ بریزید و آن را درون کاسه بزرگ قرار دهید. چاشنی زنجبیل را روی آنها بریزید. در کیسه را ببندید و به مدت ۱ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تامزهدار شوند.
۳٫ فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید. قالب مورد نظر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
۴٫ کدوها را آبکش کنید. سپس آنها را درون قالب بچینید. قالب را به مدت ۲۶ تا ۳۰ دقیقه درون فر بگذارید تا کدوها کاملا طلایی و برشته شوند. سپس از فر خارج کنید.
۵٫ برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک، چاشنی باقیمانده، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. به تدریج روغن اضافه کنید. دو تا ۳ قاشق غذاخوری از سس را روی کدوهای گرم بریزید و هم بزنید.
۶٫ در یک کاسه بزرگ، کاهو، کاسنی فرنگی و نیمی از پستهها را با هم مخلوط کنید. نیمی از سس را اضافه کنید. کدوهای برشته را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید. روی آنها پسته باقیمانده و پنیر بز بریزید. بقیه سس را نیز اضافه کنید.