دانشنامه ناریا
دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



در این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه ماهی کبابی خوشمزه در خانه را به شما دوستان آموزش دهیم .این ماهی به شکل تنها یا با برنج سرو می شود.

مواد لازم:

فیله ماهی: ۱ کیلو

روغن مایع: ۱/۴ پیمانه

آبلیمو : ۶ قاشق غذاخوری

آب پیاز: ۶ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده: ۴ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم

طرز تهیه:

برای شروع ماهی های خود را به اندازه ای که بشود در طوری یا سیخ قرار داده شود ماهی ها را برش بزنید.زعفران و روغن و ادویه ها (ترجیحا ادویه ماهی هم اضافه کنید) به همراه آبلیمو را در ظرفی بریزید و ماهی های خود را داخل این ظرف بگذارید.

مواد به تمام تکه ماهی ها مالیده شود و روی کاسه را با پلاستیک(سلفون)بپوشانید و بمدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا طعم مایع به خورد تکه ماهی ها برود.

ذغال را آماده کنید و تکه ماهی ها را به سیخ بکشید و  روی منقل قرار دهید و پشت و رو ماهی ها را برشته کنید و پیش از برداشتن سیخ ماهی کبابی از روی آتش،کمی کره ذوب شده را با قلمو روی ماهی ها بکشید.

پس از طبخ آن را در دیس سرو نمایید. این غذا هم به صورت مفرد و هم با برنج قابل سرو است.

مریلا قاسم نژاد در ۵ - بهم - ۱۳۹۸

پاسخ دادن