طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی
آماده سازی : ۳۰ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی: برای ۴ نفر
کره |
۳ قاشق غذاخوری |
موسیر خرد شده |
۱/۲ فنجان |
قارچ خرد شده |
۲۲۵ تا ۲۸۰ گرم |
جعفری |
۱ قاشق چای خوری |
سرکه |
۱ فنجان |
مریم گلی تازه و خرد شده |
۳ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون |
۱ قاشق غذاخوری |
سینه مرغ (بدون پوست و استخوان و کوبیده شده تا باریک شود) |
۶۸۰ گرم |
نمک |
به مقدار لازم |
فلفل سیاه |
به مقدار لازم |
خامه پر چرب |
۱۵۵ گرم |
طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی :
کره رو تو یه ماهیتابه بزرگ نچسب روی حرارت متوسط آب میکنیم. موسیر رو اضافه کرده و یک دقیقه روی حرارت میذاریم.
قارچ و جعفری و کمی نمک رو اضافه کرده، ۵ تا ۱۰ دقیقه روی حرارت میذاریم تا قارچ قهوه ای رنگ بشه.
سرکه رو اضافه میکنیم و موادمون رو هم میزنیم تا به ته ماهیتابه نچسبه.
حالا خامه رو اضافه میکنیم و حدودا ۱۰ دقیقه روی حرارت میذاریم.
در این حین روغن زیتون رو تو یه ماهی تابه بزرگ دیگه روی حرارت متوسط گرم میکنیم.
دو طرف گوشت مرغ رو نمک و فلفل میزنیم و تو روغن هر طرفش رو حدودا ۳ دقیقه روی حرارت میذاریم تا پخته و قهوه ای رنگ بشه.
مریم گلی، نمک و فلفل رو به مخلوط قارچ اضافه کرده، هم میزنیم تا سس قارچمون آماده بشه. سپس سس رو روی مرغ های پخته میریزیم و سرو میکنیم.
میتونیم مرغها رو به تنهایی سرو کنیم و یا با برنج، سیب زمینی پخته یا سرخ کرده، ماکارونی و پاستا سرو کنیم و با برگهای تازه جعفری تزئین کنیم.