دانشنامه ناریا
سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.


154648
سینه‌های تمیز شده و بدون پوست مرغ را درون مخلوط فوق به مدت ۶۰- ۳۰ دقیقه قرار دهید و هر چند دقیقه یک بار آن‌ها را برگردانید

برای تنوری کردن مرغ، ابتدا گریل را با شعله خیلی زیاد گرم کنید، سپس حرارت را پایین آورده و روی حالت متوسط قرار دهید.

زمان تهیه:  ۱۰ دقیقه به‌ علاوه ۶۰- ۳۰ دقیقه زمان خواباندن آن
زمان پخت : ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای ۴ نفر
ماست کم چرب : ۱۵۰ گرم
سیر : ۲ حبه، کوبیده شود
زیره سبز : یک قاشق چای‌خوری
زردچوبه : یک چهارم قاشق چای‌خوری
رنگ خوراکی قرمز : ‌دو قطره
سینه مرغ : ۴ عدد
برای سس نعنا :
نعنای کاملا خرد شده : یک قاشق غذاخوری
سیر خرد شده : یک حبه کوچک
خیار کوچک : یک عدد، به صورت مکعبی و ریز خرد شود.
ماست کم چرب : ۱۵۰ گرم
آب یک لیمو ترش تازه
نمک و فلفل به اندازه لازم
روغن : مقداری
طرز تهیه :
 درون یک کاسه، ماست، سیر، زیره، فلفل، ‌زردچوبه، رنگ خوراکی و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
 سینه‌های تمیز شده و بدون پوست مرغ را درون مخلوط فوق به مدت ۶۰- ۳۰ دقیقه قرار دهید و هر چند دقیقه یک بار آن‌ها را برگردانید.
برای تهیه سس :
نعنا و سیر و خیار را درون دستگاه مخلوط کن خوب با هم مخلوط کنید سپس ماست و در نهایت، آب لیمو و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و کمی دیگر آن‌ها را هم بزنید .سس آماده شده را تا زمان سرو، ‌درون یخچال قرار دهید.
 سینه‌های مرغ را در ظرفی نسوز قرار داده و روی آن را با برس روغن بمالید.
 مرغ را با حرارت متوسط گریل به مدت ۳۵ – ۳۰ دقیقه بپزید. گاهی مرغ را برگردانده با بقیه روغن چرب کنید.
مرغ تنوری با سس مخصوص ماست و نعنا میل کنید.
شادی در ۱۶ - دی - ۱۳۹۳

پاسخ دادن