موهیتو یک نوشیدنی پر طرفدار در سراسر جهان است و بهترین شیوه ی تهیه آن بغیر از روش های کارخانه ای طرز تهیه ای است که در ادامه ی مطلب برای شما قرار می دهیم.موهیتو یک نوشیدنی سنتی و کهن در جهان است و اکثر مردم آن را به همین شیوه ای که برای شما شرح می دهیم آماده می کنند. با ما در ادامه مطلب همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه موهیتو کلاسیک:
- لیموترش سبز ۲ عدد
- برگ نعناع ۱۰ تا ۱۵ عدد
- شربت شکر ۲ قاشق غذاخوری
- آب گازدار به میزان لازم
- یخ به میزان لازم
طرز تهیه موهیتو کلاسیک:
۱- یک عدد لیموترش سبز تازه را خوب بشویید و به تکههای کوچک برش دهید.
۲- تکههای لیموترش را درون لیوان می توانید پوره ی لیمو را نیز برای این کار استفاده کنید.
۳- برگهای نعناع، شربت شکر و آب یک عدد لیموترش دیگر را درون لیوان ریخته و به کمک یک قاشق همه این مواد را مخلوط و کمی فشار دهید تا به خورد هم روند.
۴- تکههای کوچک یخ و مقداری سودا (آب گازدار) را به لیوان اضافه کنید تا پر شود و هم بزنید.
۵-موهیتو ی شما پس از کمی خنک شدن آماده میل کردن است. لذت ببرید.
ریز نکات تهیه موهیتو:
- لیموترش سبز یا همان لیمو شیرازی طعم قویتری نسبت به سایر لیموها دارد؛ اما اگر این مورد در دسترس نبود از همان لیموترش معمولی استفاده کنید.
- برای جایگزینی شربت شکر خالص می توانید از خود شکر یا پودر آن استفاده کنید. معادل مقدار شربت شکر ذکر شده در دستور برابر با دو قاشق شکر است.
- آب گازدار را از فروشگاههای بزرگ میتوان تهیه کرد. اما بجای آن از نوشابه لیمویی نیز استفاده میکنند. در صورت استفاده از نوشابه دیگر شکر به مخلوط خود اضافه نکنید.
- تکههای یخ برای تهیه این نوشیدنی نباید زیاد بزرگ باشد.
- شربت لیمو در فصولی که لیموی تازه در دسترس نیست می توان جایگزین کرد.
- برای سرو به شیوه ی کلاسیک استفاده از لیوان های باریک و بلند فراگیر است و به نوعی سرو حرفه ای موهیتو است.
مریلا قاسم نژاد
در ۲۵ - تیر - ۱۳۹۸
وای واقعا خوشمزه شد ممنونم
سپاس از توجهتون نوش جان