دانشنامه ناریا
یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



طرز تهیه موهیتو کلاسیک خوشمزه با لیمو ترش

موهیتو یک نوشیدنی پر طرفدار در سراسر جهان است و بهترین شیوه ی تهیه آن بغیر از روش های کارخانه ای طرز تهیه ای است که در ادامه ی مطلب برای شما قرار می دهیم.موهیتو یک نوشیدنی سنتی و کهن در جهان است و اکثر مردم آن را به همین شیوه ای که برای شما شرح می دهیم آماده می کنند. با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه موهیتو کلاسیک:

  • لیموترش سبز ۲ عدد
  • برگ نعناع ۱۰ تا ۱۵ عدد
  • شربت شکر ۲ قاشق غذاخوری
  • آب گازدار به میزان لازم
  • یخ به میزان لازم

طرز تهیه موهیتو کلاسیک:

۱- یک عدد لیموترش سبز تازه را خوب بشویید و به تکه‌های کوچک برش دهید.

۲- تکه‌های لیموترش را درون لیوان می توانید پوره ی لیمو را نیز برای این کار استفاده کنید.

۳- برگ‌های نعناع، شربت شکر و آب یک عدد لیموترش دیگر را درون لیوان ریخته و به کمک یک قاشق همه این مواد را مخلوط و کمی فشار دهید تا به خورد هم روند.

۴- تکه‌های کوچک یخ و مقداری سودا (آب گازدار) را به لیوان اضافه کنید تا پر شود و هم بزنید.

۵-موهیتو ی شما پس از کمی خنک شدن آماده میل کردن است. لذت ببرید.

ریز نکات تهیه موهیتو:

  • لیموترش سبز یا همان لیمو شیرازی طعم قوی‌تری نسبت به سایر لیموها دارد؛ اما اگر این مورد در دسترس نبود از همان لیموترش معمولی استفاده کنید.
  • برای جایگزینی شربت شکر خالص می توانید از خود شکر یا پودر آن استفاده کنید. معادل مقدار شربت شکر ذکر شده در دستور برابر با دو قاشق شکر است.
  • آب گازدار را از فروشگاه‌های بزرگ می‌توان تهیه کرد. اما بجای آن از نوشابه لیمویی نیز استفاده می‌کنند. در صورت استفاده از نوشابه دیگر شکر به مخلوط خود اضافه نکنید.
  • تکه‌های یخ برای تهیه این نوشیدنی نباید زیاد بزرگ باشد.
  • شربت لیمو در فصولی که لیموی تازه در دسترس نیست می توان جایگزین کرد.
  • برای سرو به شیوه ی کلاسیک استفاده از لیوان های باریک و بلند فراگیر است و به نوعی سرو حرفه ای موهیتو است.
مریلا قاسم نژاد در ۲۵ - تیر - ۱۳۹۸

۲ دیدگاه تاکنون

  1. نیلا گفت:

    وای واقعا خوشمزه شد ممنونم

پاسخ دادن