دانشنامه ناریا
پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



طرز تهیه پلو پاکستانی

مواد لازم پلو پاکستانی:

برنج ۵ پیمانه
نخود فرنگی ۲۵۰ گرم
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
 پیاز ۲ عدد
سیر ۲ حبه
 هل ۵ عدد
هویج ۲ عدد
گل کلم ۱۰۰ گرم
دارچین، زرد چوبه و نمک​ و روغن به میزان لازم

طرز تهیه پلو پاکستانی:
مقداری روغن را در ماهیتابه بریزید و پیاز‌ها را رنده کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی ​ شود.
هویج را هم رنده و به پیاز در حال تفت اضافه کنید.
گل کلم را خرد و​ همراه نخود فرنگی به پیاز اضافه کنید و در نهایت نمک ، فلفل، زردچوبه، سیر له شده و پودر هل را به مواد بیفزایید و خوب مخلوط نمایید.
سپس برنج را آبکش کنید.
در صورت تمایل به داشتن ته دیگ، مقداری روغن ته قابلمه ریخته و از نان برای ته دیگ استفاده کنید. بعد با کفگیر مقداری برنج در قابلمه بریزید و از مواد تفت داده شده روی برنج ریخته و به همین ترتیب تمام برنج و مواد را لا به لای هم ریخته و در نهایت مقداری روغن و زرد چوبه را داغ کرده و روی برنج بریزید و آن را دم بگذارید.
بعد از ۲۵ دقیقه پلو آماده شده را در دیس بکشید و با ترشی تند از اعضای خانواده پذیرایی کنید.

شادی در ۱۸ - مهر - ۱۳۹۴

پاسخ دادن