دانشنامه ناریا
یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



education-prepared-a-delicious-salad-multi-storey

آماده سازی :۴۵ دقیقه

مواد لازم:

کلم قرمز بسیار ریز خرد شده ۱/۴ عدد
سیب زمینی آب پز، رنده یا نگینی خرد شده ۲ عدد
خیار شور بزرگ خرد شده نگینی ۲ عدد
ژامبون مرغ در صورت تمایل، خرد شده نگینی ۳ عدد
ذرت پخته شده ۱ بسته
هویج رنده شده ۲ عدد
شوید تازه و خرد شده ۳ قاشق غذا خوری
سس خردل به میزان لازم
سس مایونز به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
نمک فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سالاد:

برای تهیه سالاد چند طبقه از ظروف مخصوص ژله میتوان استفاده کرد که جلوه بهتری دارد..

ظرف را خیس میکنیم و یک کیسه فریزر را برش زده و داخل ظرف گذاشته و خوب به دیواره میچسبانیم.باید مقداری از کیسه بیرون ظرف بماند. از سس مایونز و خردل و نمک و فلفل و ابلیمو و روغن زیتون یک سس تهیه میکنیم ..

کلم خرد شده را با مقداری از این سس مخلوط کرده و ۱/۳ ظرف را با این مواد پر میکنیم و با قاشق خوب فشار میدهیم. در مرحله بعدی سیب زمینی و خیار شور و ژامبون را با این سس مخلوط کرده و لایه بعدی را مانند کلم میسازیم .

سپس شویدهای خرد شده را روی لایه سیب زمینی پخش میکنیم و در اخر مخلوط هویج و ذرت و سس را میریزیم و مجددا با قاشق فشار میدهیم و در اخر کیسه فریزر باقیمانده از لبه ظرف را روی سالاد میکشیم و برای حداقل یک ساعت در یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد .

زمان سرو روی سالاد را باز کرده مثل ژله برمیگردانیم و کیسه را از روی ان برمیداریم ….

قابل ذکر است که نباید سس اماده شده ابکی باشد..

شادی در ۲۵ - آبا - ۱۳۹۳

پاسخ دادن