دانشنامه ناریا
یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



our-stew-recipe

مواد لازم

مرغ ۱ کیلو
پیاز ۱ عدد
آب ۲ لیوان
ماست ۲ لیوان
زعفران کمی
زرده تخم مرغ ۱ عدد
زرشک و خلال پسته کمی
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

آب را بگذارید بجوش بیاید، قطعات مرغ را به آب اضافه کنید کف بوجود آمده را جمع نمایید و پیاز را اضافه کنید
بگذارید حدود یک ساعت تا مرغ ها بپزند. بعد از پخت مرغ ها را از قابلمه خارج کنید آب موجود را از صافی رد کنید و در همان قابلمه بریزید.
ماست را با چنگال بزنید تا باز بشود زرده تخم مرغ را اضافه کنید و زعفران را هم. این مواد را با آب مرغ مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید
( اگر زرده تخم مرغ به ماست نزنید نباید اجازه بدهید تا سس بجوشد والا می بُرد!) در آخر کار که کمی سس جا افتاد نمک فلفل را اندازه کنید زرشک و خلال پسته را هم اضافه کنید
مرغ ها را هم درون سس قرار دهید و بعد از چند دقیقه سرو کنید.

شادی در ۳۰ - شهر - ۱۳۹۳

پاسخ دادن