درادامه ی این مطلب طرز تهیه ی سالاد خوشمزه ی میگو با سس مخصوص را مشاهده خواهید کرد. با ما همراه باشید.
طرز تهیه سالاد میگو
- شاه میگو : ۷۰۰ گرم
- گوجه فرنگی بزرگ رسیده و خرد شده : ۵ عدد
- پیاز قرمز متوسط خرد شده : یک عدد
- فلفل دلمه ای سبز متوسط خرد شده : یک عدد
- خیار خرد شده : یک عدد
- نان تست خرد شده : ۲ پیمانه
- جعفری : به مقدار لازم
طرز تهیه سس
- گوجه فرنگی : ۲ عدد
- فلفل (دلمه ای) کبابی : یک عدد
- سیر : یک بوته ی کوچک
- ادویه پاپریکا : یک قاشق چایخوری
- سرکه : ۲ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون : نصف پیمانه
- نمک و فلفل : به مقدار لازم
نکته: این سالاد را می توانید با هر سس دیگری که دوست دارید میل نمایید.
طرز تهیه
برای شروع میگو ها پاک کنید و بشویید. در مرحله ی بعد لازم است تا مواد سس را داخل یک مخلوط کن بریزید و بگذارید تا حسابی باهم ترکیب شوند. سپس سس را داخل ظرهی بریزید و بگذارید تا در یخچال خنک شود.
مقداری آب در یک قابلمه کوچک ریخته و آن را روی حرارت بگذارید تا بجوشد. کمی نمک و فلفل به آب در حال جوش اضافه کنید و میگو ها را داخل آن بریزید و اجازه دهید ۵ دقیقه بجوشد، پس از گذشتن این زمان میگوها را آبکش کنید و بگذارید تا آبش برود و خنک شود.
در این فاصله به سراغ سبزیجات رفته و آنها را خرد کنید. همه مواد را به همراه میگوهای پخته شده در ظرف سالاد ریخته و سس را اضافه کنید و سرو نمایید.
سالاد را قبل از سرو داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.
مریلا قاسم نژاد
در ۶ - بهم - ۱۳۹۸