دانشنامه ناریا
یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



سالاد میگو

 

درادامه ی این مطلب طرز تهیه ی سالاد خوشمزه ی میگو با سس مخصوص را مشاهده خواهید کرد. با ما همراه باشید.

طرز تهیه سالاد میگو

  • شاه میگو : ۷۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی بزرگ رسیده و خرد شده : ۵ عدد
  • پیاز قرمز متوسط خرد شده : یک عدد
  • فلفل دلمه ای سبز متوسط خرد شده : یک عدد
  • خیار خرد شده : یک عدد
  • نان تست خرد شده : ۲ پیمانه
  • جعفری : به مقدار لازم

طرز تهیه سس

  • گوجه فرنگی : ۲ عدد
  • فلفل (دلمه ای) کبابی : یک عدد
  • سیر : یک بوته ی کوچک
  • ادویه پاپریکا : یک قاشق چایخوری
  • سرکه : ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون : نصف پیمانه
  • نمک و فلفل : به مقدار لازم
نکته: این سالاد را می توانید با هر سس دیگری که دوست دارید میل نمایید.

طرز تهیه

برای شروع میگو ها پاک کنید و بشویید. در مرحله ی بعد لازم است تا مواد سس را داخل یک مخلوط کن بریزید و بگذارید تا حسابی باهم ترکیب شوند. سپس سس را داخل ظرهی بریزید و بگذارید تا در یخچال خنک شود.

مقداری آب در یک قابلمه کوچک ریخته و آن را روی حرارت بگذارید تا بجوشد. کمی نمک و فلفل به آب در حال جوش اضافه کنید و میگو ها را داخل آن بریزید و اجازه دهید ۵ دقیقه بجوشد، پس از گذشتن این زمان میگوها را آبکش کنید و بگذارید تا آبش برود و خنک شود.

در این فاصله به سراغ سبزیجات رفته و آنها را خرد کنید. همه مواد را به همراه میگوهای پخته شده در ظرف سالاد ریخته و سس را اضافه کنید و سرو نمایید.

سالاد را قبل از سرو داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.

مریلا قاسم نژاد در ۶ - بهم - ۱۳۹۸

پاسخ دادن