در این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه باباغنوش لبنانی را برای شما دوستان عزیز شرح دهیم. این غذا در لبنان و بسیاری از کشور ها به عنوان پیش غذا شناخته می شود. باباغنوش را با نان سرو می شود.
مواد لازم:
- سیر ۶ حبه
- پیازچه ۴ عدد
- بادمجان ۶ عدد
- ارده ۲ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
- لیمو ترش ۱ عدد (کوچک)
- زیتون برای تزیین
طرز تهیه:
در ابتدا بادمجان ها را شسته و روی شعله ی گاز و یا منقل آن ها را کبابی می کنیم. پس از کبابی کردن بادمجان ها آن ها را داخل آب سرد به مدت چند دقیقه می گذاریم تا پوست سوخته ی آن ها راحت تر جدا شود و پس از آن آن ها را از آب بیرون آورده و پوست می کنیم و داخل سبد می گذاریم تا آبش کشیده شود. پس از اینکه آب بادمجان ها کشیده شد آن ها را داخل میکسر و یا غذاساز می ریزیم تا حسابی بادمجان هایمان پوره شوند.
پس از آن به بادمجان های پوره شده در داخل میکسر ارده،پیازچه،آب لیمو و سیر پوست گرفته را به همراه نمک،فلفل سیاه اضافه می کنیم و می گذاریم تا خوب مخلوط و پوره شوند. حتما لزومی به استفاده از میکر نیست و کسانی که دستگاه غذاساز ندارند می توانند برای جایزگین از گوشتکوب استفاده کنند و یا مواد را از صافی با کمی فشار عبور دهند. در هنگام صاف کردن مواد با صافی دانه های بادمجان گرفته می شود اما حجم تفاله ی موادتان بالا می رود بنابر این استفاده از گوشتکوب هم راحت تر است و هم سریع تر.
و پیازچه را ریز ریز خرد می کنیم مواد را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. بابا غنوش آماده شده را در ظرف می ریزیم و با روغن زیتون تزئین می کنیم و به جای روغن زیتون می توانید دانه های انار را نیز جایگزین کنید.این غذا را با نان سرو کنید. نوش جان
مریلا قاسم نژاد
در ۱۹ - آذر - ۱۳۹۸