دانشنامه ناریا
سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



باباغنوش

در این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه باباغنوش لبنانی را برای شما دوستان عزیز شرح دهیم. این غذا در لبنان و بسیاری از کشور ها به عنوان پیش غذا شناخته می شود. باباغنوش را با نان سرو می شود.

مواد لازم:

  • سیر ۶ حبه
  • پیازچه ۴ عدد
  • بادمجان ۶ عدد
  • ارده ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
  • لیمو ترش ۱ عدد (کوچک)
  • زیتون برای تزیین

طرز تهیه:

در ابتدا بادمجان ها را شسته و روی شعله ی گاز و یا منقل آن ها را کبابی می کنیم. پس از کبابی کردن بادمجان ها آن ها را داخل آب سرد به مدت چند دقیقه می گذاریم تا پوست سوخته ی آن ها راحت تر جدا شود و پس از آن آن ها را از آب بیرون آورده و پوست می کنیم و داخل سبد می گذاریم تا آبش کشیده شود. پس از اینکه آب بادمجان ها کشیده شد آن ها را داخل میکسر و یا غذاساز می ریزیم تا حسابی بادمجان هایمان پوره شوند.

پس از آن به بادمجان های پوره شده در داخل میکسر ارده،پیازچه،آب لیمو و سیر پوست گرفته را به همراه نمک،فلفل سیاه اضافه می کنیم و  می گذاریم تا خوب مخلوط و پوره شوند. حتما لزومی به استفاده از میکر نیست و کسانی که دستگاه غذاساز ندارند می توانند برای جایزگین از گوشتکوب استفاده کنند و یا مواد را از صافی با کمی فشار عبور دهند. در هنگام صاف کردن مواد با صافی دانه های بادمجان گرفته می شود اما حجم تفاله ی موادتان بالا می رود بنابر این استفاده از گوشتکوب هم راحت تر است و هم سریع تر.

و پیازچه را ریز ریز خرد می کنیم مواد را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. بابا غنوش آماده شده را در ظرف می ریزیم و با روغن زیتون تزئین می کنیم و به جای روغن زیتون می توانید دانه های انار را نیز جایگزین کنید.این غذا را با نان سرو کنید. نوش جان

مریلا قاسم نژاد در ۱۹ - آذر - ۱۳۹۸

پاسخ دادن