دانشنامه ناریا
یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



در ادامه ی این مطلب طرز تهیه رب زرشک را مشاهده می کنید. این رب در غذاهای گیلانی و غذاهایی که نیاز به مزه ای ملس یا ترش دارند استفاده می شود. با ما همراه شوید تا ببینیم این رب چگونه طبخ می شود.

مواد لازم:

زرشک ۳ کیلوگرم
آب ۵ لیوان
نمک ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه رب زرشک خانگی خوشمزه:

  1. برای شروع زرشک ها را پاک کنید و به مدت یک روز بگذارید تا خیس بخورند
  2. پپس از اینکه زرشک ها خیس خوردند آن را با مقداری آب و نمک له کنید. برای اینکار می توانید از میکسر استفاده نمایید.
  3. زرشک میکس شده را از صافی عبور داده و نیمی از آن را در یک قابلمه مسی ریخته و روی حرارت قرار دهید. وقتی به جوش آمد، بقیه آب زرشک را به آن اضافه کنید.
  4. حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید آب زرشک به مدت ۴-۳ ساعت بجوشد و غلیظ شود.
  5. پس از اینکه رب شما پخت شد می توانید آن را در ظروف شیشه ای بسته بندی کنید. بهتر است برای این رب از ظروف پلاستیکی استفاده نکنید. رب زرشک خود را در یخچال بگذارید.
مریلا قاسم نژاد در ۲۰ - اسف - ۱۳۹۸

پاسخ دادن