آماده سازی : ۶۰ دقیقه
پخت : ۲۰ دقیقه
مواد لازم :
شیر ولرم |
۱۵۰ میلی لیتر |
پودر خمیر ترش |
۱ قاشق غذا خوری |
شکر و نمک |
کمی ( به میزان لازم ) |
آرد |
۳۵۰ گرم |
تخم مرغ |
۱ عدد |
زرده تخم مرغ |
۱ عدد |
کره |
۵۰ گرم |
طرز تهیه :
شیر ولرم را با پودر خمیر ترش وشکر مخلوط کرده ۱۰ دقیقه استراحت دهید سپس در ظرفی دیگر تخم مرغها کره نمک آرد + شیر مخلوط کرده ۳۰ دقیقه خمیر را در دمای بیرون از یخچال استراحت دهید حتما روی خمیر را بپوشانید.
خمیر بدست آمده را میتوان با هر مواد ی که دوست دارید پر کنید.
پیچیدن رزت ها تقریبا به همین ترتیب است فقط ورقه های ژامبون و پنیر روی هرشعاع قرار میگیرد و با خمیر پیچیده میشود.
رزت های پیچیده شده به مدت زمان ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر ۲۰۰ درجه طبخ شود.