دانشنامه ناریا
جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



how-to-prepare-sweets-for-eid-al-fitr-german

مواد لازم :
آرد : ۶۰۰ گرم
روغن قنادی : ۳۰۰ گرم
پودر قند : ۱۵۰ گرم + ۲ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ : ۲ عدد
مارمالاد توت فرنگی
شیر : ۳۰ میلی لیتر
آب : ½ لیوان
زعفرون : ½ قاشق چای خوری
وانیل : ½ قاشق چای خوری
شکلات + خلال پسته + کنجد برای تزیین

این شیرینی بسیار کم شرین و مناسب برای عید فطر می باشد.

طرز تهیه :
زعفرون و ۲ قاشق سوپ خوری پودر قند رو ترکیب کنید. آب رو اضافه کنید و روی شعله قرار بدید تا شربت غلیظی بدست بیاد.

روغن رو همراه با پودر قند داخل یه ظرف بزرگ بریزید.

خوب با همزن برقی بزنید تا مثل تصویر پایین بشه.
نکته : روغن رو چند ساعت قبل از استفاده در دمای معمولی قرار بدید!

شربت رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
نکته : از این جا به بعد دیگه به همزن برقی نیازی نیست.

شیر و وانیل رو اضافه کنید. و بعد آرد رو کم کم اضافه کنید و با دست مخلوط کنید.

اگر ۶۰۰ گرم آرد رو اضافه کردید و هنوز خمیر به دستتون میچسبید یه مقدار دیگه آرد اضافه کنید تا خمیری مثل تصویر پایین بدست بیاد.
نکته: بین ۶۰۰ تا ۶۵۰ گرم به آرد نیاز هست.

میز کارتون رو کمی نم دار کنید و یه پلاستیک تمیز رو روش پهن کنید. کمی آرد بپاشید و خمیر رو با وردنه به ارتفاع نیم سانت پهن کنید.
نکته خیلی مهم: هرچی نازک تر قالب بزنید شیرینی بهتری خواهید داشت.

داخل سینی کاغذ روغنی پهن کنید و خمیر ها رو به شکل دلخواه قالب بزنید.
نکته: دو تا خمیر رو یک شکل قالب بزنید اما یکی رو با سر ماسوره ساده یا هر ابزار گرد دیگری سوراخ کنید. این شیرینی های عید فطر جفت جفت هستند.

شیرینی های عید رو به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد توی فر قرار بدید تا فقط یه مقدار شیرینی ها تغییر رنگ بدند.
حالا مارمالاد رو روی یکی از شیرینی ها بریزید و اون جفتش رو روش قرار بدید.
روی این شیرینی های عید رو با کنجد، پسته و شکلات تزیین کنید.

شادی در ۲۴ - شهر - ۱۳۹۳

پاسخ دادن