فلافل غذایی سالم و خوشمزه است که زمانی کمی برای درست کردنش لازم است .
آماده سازی : ۱۵ دقیقه
پخت : ۱۵ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه فلافل با نخود و عدس سبز :
نخود |
۱ پیمانه |
عدس |
۱ پیمانه |
جعفری خرد شده |
۱/۲ پیمانه |
گشنیز خرد شده |
۱/۲ پیمانه |
پیازچه خرد شده |
۱/۴ پیمانه |
سیر |
۳ حبه |
پیاز سفید کوچک |
۱ عدد |
نمک |
۲ قاشق غذا خوری |
زیره سبز |
۲ قاشق چای خوری |
انبه پودر شده |
۲ قاشق غذا خوری |
* جوش شیرین |
۱ قاشق غذا خوری |
* جوش شیرین : ۱ قاشق غذا خوری با کنجد برای هر پیمانه از موادی که درست میکنم.
طرز تهیه فلافل با نخود و عدس سبز :
نخود و عدس را به صورت جداگانه خیس کرده من نخود را دو شب و عدس را یک شب خیس کردم بعد از آبکشی کردن نخود و عدس را در چرخ گوشت یا غذاساز ریخته و چرخ می کنیم.
من در چرخ گوشت ریختم بعد تمام سبزیجات را نیز اضافه کردم تا آن ها کاملا چرخ شده و به صورت سس روی مواد نخود و عدس ریخته شد.
بعد سیر خیلی ریز رنده کردم به همراه تمام ادویه جات اضافه کرد و مخلوط کردم با این مخلوط حدود ۸ پیمانه مخلوط فلافل بدست می آید که برای هر پیمانه موقع سرخ کردن ۱ قاشق چای خوری جوش شیرین و ۱ قاشق چای خوری کنجد به مواد اضافه و مدت نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم .
بقیه مواد را بسته بندی کرده در فریزر نگهداری کنید.
فلافل را در قالب مخصوص فلافل ریخته و در روغن داغ سرخ می کنیم برای هر کدام ۲-۳ دقیقه کافی است .
همراه با سس انبه نوش جان کنید.
منبع : beryooni.com