دانشنامه ناریا
یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



آماده سازی : ۶۰ دقیقه
پخت : ۳۰ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه چامین مرغ و نودل برای ۳ نفر :
سینه مرغ ۱ عدد
نودل ۲ بسته
جوانه ماش ۲ پیمانه
سس سویا ۱/۲ پیمانه
هویج خلال کبریتی ۲۵۰ گرم
کرفس خلال کبریتی ۲۵۰ گرم
کنجد ۲ قاشق غذا خوری
پیاز ۱۰۰ گرم
زنجبیل به میزان لازم
شکر به میزان لازم
نمک ، فلفل و دارچین به میزان لازم

طرز تهیه چامین مرغ و نودل :
ابتدا پیاز را خرد ریز کرده و تفت میدهیم .سینه مرغ را برشهای ۴ سانت داده و به پیاز اضافه میکنیم. نمک و فلفل سفید و زنجبیل میزنیم. ۵ دقیقه تفت میدهیم و با کمی آب مرغ و یا قرص مرغ می پزیم.

مواد را به ظرف دیگری منتقل میکنیم .در همان تابه کرفس را ریخته و با ۱ لیوان آب میپزیم .حالا هویج را میریزیم. بعد از پخت هویج جوانه ها را اضافه میکنیم.

میتوان بر ای خوشمزه تر شدن گردو هم به میزان ۲ قاشق غذاخوری بریزیم .حالا مرغ را به این ماهی تابه منتقل میکنیم و سس سویا را اضافه میکنیم . ۱ قاشق غذاخوری سر خالی شکر ریخته و ۱ قاشق چایخوری دارچین می ریزیم .

میگذاریم که همه با هم بپزند و به روغن بیفتد و در این مرحله است که کنجد را اضافه میکنیم . نودل را در آب پخته و آبکش می کنیم و در ظرفی با کمی زعفران و کره و روغن تفت می دهیم . نودل را با جعفری تزیین کرده و در ظرف جدا گانه سرو میکنیم .

چامین مرغ و نودل را میتوان با برنج شفته هم سرو کرد ولی اصل آن با نودل میباشد .

شادی در ۲۱ - مرد - ۱۳۹۳

پاسخ دادن