دانشنامه ناریا
یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



در ادامه ی این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه کباب چنجه با ماست را مشاهده کنید. چنجه ماستی از کباب های پرطرفدار و خوش طعم ایرانی است.

مواد لازم:

  • گوشت ران یا فیله گوسفند یا گوساله یک کیلو گرم
  • پیاز ۲ عدد
  • لیمو ۳ عدد
  • ماست ۲۵۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه به میزان کافی
  • روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه ای به میزان کافی
  • دنبه گوسفند به میزان لازم
  • گوجه فرنگی و فلفل به دلخواه

طرز تهیه:

برای شروع گوشت های خود را به قطعات تقریبا هم اندازه برش می دهیم. سپس پیازها را با رنده ریز یا چرخ گوشت رنده می کنیم ، پس از اینکار تفاله پیاز را می گیریم و آبش را نگه می داریم . آبش را در یک کاسه بزرگ می ریزیم. فلفل دلمه ای را با قطعات بزرگ خرد می کنیم و داخل کاسه می ریزیم. سپس ماست را داخل کاسه می ریزیم و خوب هم میزینیم تا مواد یکدست شوند.

آب لیمو ها را می گیریم و در کاسه می ریزیم ، در پایان ادویه های دلخواه خود را به همراه نمک ، فلفل و روغن زیتون به مواد اضافه می کنیم. پس از اینکه همه مواد را خوب مخلوط کردیم و چنجه ها را داخل کاسه می ریزیم و با دست زیر و رو می کنیم تا مواد کامل به خورد گوشت برود.

اگر در زمانی که کباب چنجه درست می کنید کیوی موجود هست حتما از کیوی هم در طعم دار کردن کباب تان استفاده کنید ، چون علاوه بر طعم عالی که به کباب می دهد باعث می شود بافت گوشت باز شود و مواد طعم دهنده تا مغز گوشت بروند.

بعد از اینکه خوب مواد را مخلوط کردیم یک سلفون روی کاسه می کشیم و داخل یخچال قرار می دهیم. اگر می خواهید کباب چنجه عالی و خوش طعمی داشته باشید مواد کباب را حداقل ۱۲ ساعت در یخچال نگهدار کنید تا خوب طعم بگیرد.

بعد از اینکه گوشتمان طعم گرفت و آماده سیخ کردن شد ، گوشت ها را قبلا از اینکه سیخ کنیم روی تخته گوشت می گذاریم و پشت کارد روی گوشت ها می زنیم تا مقداری تخت شوند ، بعد از اینکار چنجه ها را سیخ می کنیم. در وسط هر سیخ مقداری دنبه گوسفندی قرار می دهیم تا از سوختن روی کباب ها جلوگیری کند ، ضمن اینکه این کار باعث می شود کباب نرم و چرب تری داشته باشیم.

سپس کباب ها را تا برشته شدنشان بر روی ذغال می گذاریم. بعد از ۵ الی ۱۰ دقیقه کباب کردن کباب ها آماده هستند.

مریلا قاسم نژاد در ۵ - اسف - ۱۳۹۸

پاسخ دادن