در این مطلب طرز تهیه ی شربت پرتغال را مشاهده می کنید. این شربت غلیظ و خوشمزه را با آب پرتغال تازه تهیه می کنند. این شربت چهار فصل است و طعمی خوشمزه و دلچسب دارد.
مواد لازم:
- پرتقال ۲ کیلوگرم
- آب ۳ پیمانه
- آب پرتقال ۲ پیمانه
- شکر ۳ پیمانه
- اسانس پرتقال به دلخواه
طرز تهیه:
برای شروع آب و شکر را در یک قابلمه میریزیم و روی شعله ی ملایم می گذاریم تا شکر در آب حل شده و یک غلظت نسبی بگیرد. حواستان باشد که نباید رنگ محلولتان تیره شود.
در این مرحله زیر شکر و آب حل شده ی خود را کم کنید و آب پرتغال را به آن اضافه کنید. حال پرتغال های خود را که از پیش پوست گرفته اید در یک پارچه ی تنظیف نازک قرار دهید و گره زده و داخل آب و شکر و آب پرتغال قرار دهید تا به مرور زمان شهد پرتغال از میوه خارج شده و به خورد شربتتان برود.
اجازه می دهیم تا ۳۰ دقیقه دیگر شربت خوب بجوشد. بعد پارچه ای که پرتقال ها داخل آن بودند را از قابلمه بیرون می آوریم و در آبکشی قرار می دهیم و آبکش را در سینی می گذاریم تا اگر آب پرتقال ها بیرون آمد در سینی بریزد.
صبر می کنیم تا پارچه و پرتقال های داخل آن خنک شوند و آن وقت محکم پارچه را فشار می دهیم تا اگر آبی در پرتقال ها باقی مانده است خارج شود و به شربت اضافه می کنیم و قابلمه شربت را از روی حرارت بر می داریم
و کنار می گذاریم تا شربت در دمای محیط خنک شود. می توانید برای زیباتر شدن رنگ شربت ۵ دقیقه مانده به اینکه شربت را از روی حرارت بر دارید رنگ یا اسانس پرتقال را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رنگ شربت یکدست شود
در مرحله آخر شربت پرتقال را در پارچ می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم و هر زمان که خواستید مصرف کنید مقداری کمی از شربت پرتقال را در لیوان می ریزید و کمی آب خنک و یخ به آن اضافه کنید و نوش جان کنید.
مریلا قاسم نژاد
در ۱۷ - دی - ۱۳۹۸