دانشنامه ناریا
شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.


در ادامه ی این مطلب با ما همراه باشید تابرای شما عزیزان دستور تهیه ی یک مربای خوشمزه ی تمشک را آموزش دهیم.

مواد لازم:

تمشک شش فنجان
شکر چهار فنجان
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
آب به مقدار لازم

طرز تهیه مربا تمشک:

بعد از آن که تمشک‌ها را تمیز کردید آن‌ها را به خوبی بشویید. تمشک‌ها را داخل ظرفی بریزید و لا‌به‌لای آن‌ها شکر بریزید( حدودا ۵۰ گرم شکر را برای مرحله بعد نگه دارید) و ظرف را حدودا ۱۰ ساعت در یخچال بگذارید. بعد از آن که تمشک‌ها را از یخچال خارج کردید آن را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید و در این مرحله باقیمانده شکر را به همراه مقداری آب ولرم  اضافه کنید.

حرارت گاز را زیاد کنید تا بجوشد، بعد از آنکه کمی جوشید زیر آن را کم کنید تا مربا کمی غلیظ شود.

آبلیمو را به مربا اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه بجوشد، وقتی حس کردید غلظت مربا مناسب است آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید داخل قابلمه بماند تا خنک شود. بعد از آنکه مربا خنک شد آن را در ظرف‌های شیشه‌ای مورد نظر بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

مریلا قاسم نژاد در ۳۱ - خرد - ۱۳۹۹

پاسخ دادن