دانشنامه ناریا
سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



در ادامه ی این مطلب با ما همراه باشید تا دستور پخت یک مربای سیب خوشمزبه را مشاهده کنید. مربای سیب برای پخت اول خاص خودش را دارد که در این مطلب تمامی نکات را اشنا می شوید.

مواد لازم:

  • سیب   ۱ کیلو
  • شکر   ۱ کیلوگرم
  • گلاب  نصف پیمانه
  • زعفران غلیظ  ۱ قاشق مرباخوری
  • جوهر لیمو سیتریک اسید  نصف قاشق چایخوری
  • آب ۲ پیمانه

طرز تهیه:

برای شروع شکر و آب خود را در یک قابلمه بریزید و روی شعله بگذارید تا جوش بیاید.

سیب ها را هم پس از شستن پوست بگیرید و به اندازه دلخواه خرد کنید . دقت کنید هسته های آن را حین خرد کردن جدا کنید .وقتی شکر در آب حل شد و آب به جوش آمد سیب ها را داخل آن شهد بریزید و حرارت را کم کنید تا سیب به مدت ۱ ساعت به آرامی با حرارت کم بپزد. حتما در هنگام پخت کف هایی که رو ی مربا می آیند را با قاشق بگیرید تا مربا شفاف شود.

بعد از پخت کامل سیب ها، زعفران و جوهر لیمو گلاب را به مابقی مواد اضافه می نماییم و بعد ظرف را از روی حرارت بردارید. و وقتی مربا سرد شد آنها را در ظرف های درب دار تمیز و خشک در یخچال نگهداری کنید.

مریلا قاسم نژاد در ۱۱ - مرد - ۱۳۹۹

پاسخ دادن