این سوپ با استفاده از فلفل دلمه ای قرمز شیرین، گوجه فرنگی، فلفل قرمز و ریحان، طعم واقعی غذاهای مدیترانه ای را دارد. اگر با نان زیتونی گرم میل شود، بسیار دلچسب خواهد بود.
مواد لازم برای سوپ فلفل :
فلفل دلمه ای قرمز دانه گرفته و خرد شده |
۲۵۵ گرم |
پیاز خرد شده |
۱ عدد |
سیر له شده |
۲ حبه |
فلفل سبز چیلی خرد شده |
۱ عدد |
پوره گوجه فرنگی صاف شده |
۳۰۰ میلی لیتر |
عصاره سبزیجات |
۶۰۰ میلی لیتر |
ریحان بازل خرد شده |
۲ قاشق غذاخوری |
برگ های جوان ریحان بازل تازه جهت تزیین |
مقداری |
طرز تهیه سوپ فلفل قرمز :
فلفل ها را به همراه پیاز، سیر و فلفل سبز در یک قابلمه بزرگ بریزید و گوجه فرنگی صاف شده و عصاره سبزیجات را به آن ها اضافه نمایید و بگذارید به جوش بیایند، مواد را خوب هم بزنید.
حرارت را کم نمایید تا به مدت ۲۰ دقیقه به آرامی بجوشد و بپزد تا فلفل دلمه ای ها نرم شوند. آن را آبکش نمایید. آب و سبزیجات را جداگانه کنار بگذارید.
سبزیجات را با فشار پشت یک قاشق از صافی رد نموده یا می توانید درون مخلوط کن یا غذاساز مخلوط نمایید تا نرم و یکدست شود.
پوره سبزیجات را همراه با آب سبزیجات که کنار گذاشته بودید به یک قابلمه تمیز برگردانید. ریحان را اضافه نمایید و حرارت دهید تا سوپ داغ شود. سوپ را با شاخه های ریحان تزیین نموده و سرو نمایید.
توصیه سرآشپز :
این سوپ خوشمزه و زیبا خواهد شد، اگر سرد و به همراه ۱۵۰ میلی لیتر ماست طبیعی که به شکل مارپیچ روی آن ریخته شده، تزیین و سرو گردد.