دانشنامه ناریا
دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



میرزا قاسمی اصیل

در این مطلب ظرز تهیه یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین غذاهای گیلانی را برای شما دوستان شرح می دهیم. میرزا قاسمی به شیوه ی گیلانی دارای برخی نکات ریز و به اصطلاح فوت کوزه گری است که در این مطلب تمامی نکات شرح داده شده است.

مواد لازم برای میرزا قاسمی گیلانی:

  • بادمجان متوسط ۶ عدد
  • سیر ۴ حبه
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

ظرز تهیه:

در مرحله اول بادمجان ها را روی شعله یا ذغال کبابی می کنیم تا پوستش سوخته و درونش کمی نرم شود.

بعد از کبابی کردن بامجان ها پوست آن ها جدا می کنیم. (بعد از کباب شدن پوست بادمجان به راحتی جدا می شود.) با گوشت کوب ساده یا برقی بادمجان های کوب را له کنید.

در قابلمه ای کوچک آب میریزیم و حرارت آن را زیاد میکنیم تا زود به جوش بیاید آن گاه گوجه فرنگی ها را در آن قرار می دهیم تا کمی نرم شوند و بتوانیم پوست شان را جدا کنیم.سیرها را پوست میگیریم و میشوییم و با رنده ریز رنده میکنیم.

در داخل یک تابه مقداری روغن میریزیم و کمی تامل میکنیم تا داغ شود سپس سیر رنده شده را درون روغن تفت می دهیم.گوجه ها را کمی خرد میکنیم و به تابه اضافه میکنیم وبا سیر تفت می دهیم و بادمجان میکس شده را به مواد تابه می افزاییم

و مجددا تفت میدهیم و نمک،فلفل سیاه روی مواد میریزیم و صبر میکنیم تا آب مواد کاملا تبخیر شود و اصطلاحا به روغن بیفتد.(میتوانید برای خوش رنگ تر شدن میرزاقاسمی مقداری رب گوجه فرنگی در کمی روغن بریزید و تفت دهید

و به مواد اضافه کنید،البته قبل از اینکه تخم مرغ را به میرزاقاسمی اضافه کنید) در تابه ای کمی روغن میریزیم و تخم مرغ ها را در آن می شکنیم و به مواد میرزاقاسمی می افزاییم و مواد را با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند و در ظرف مورد نظر سرو کنید.نوش جان

مریلا قاسم نژاد در ۲۳ - شهر - ۱۳۹۸

پاسخ دادن