دانشنامه ناریا
دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



fo2690

مواد لازم برای تهیه سس کوئه سو :

کره  ۱ قاشق غذاخوری
 نشاسته ذرت  ۱ قاشق غذاخوری
 خامه ترش شده  ۳/۴ پیمانه
 پنیر چدار رنده شده  ۱ پیمانه
سالسا ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :
در یک ماهی تابه متوسط روی حرارت ملایم کره را آب نمایید .
نشاسته ذرت را بطور کامل اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا نسوزد .
خامه ترش ره را هم اضافه نمایید .
وقتی این ترکیب گرم شد و شروع به حباب زدن نمود پنیر چدار و سس سالسا را اضافه نمایید و هم بزنید تا زمانی که پنیر آب گردد و مایع یکدست و غلیظ گردد .
مدت زمان تهیه این سس ۱۰ دقیقه می باشد و می بایست آن را بطور گرم سرو نمایید .

نکته مهم :
این سس آنقدر خوشمزه می باشد که کودکانتان مقدار زیادی از آن را با چیبس یا سبزیجات تازه مصرف می کنند بی آنکه متوجه پایین بودن میزان چربی این سس شوند .

شادی در ۱۰ - آذر - ۱۳۹۳

پاسخ دادن