در ادامه ی این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه ی دسر خوشمزه ی کنافه که به آن کانافه هم گفته می شود را بشناسید. بسیاری به اشتباه نام این دسر را کاناپه می گویند که نام صحیح آن کنافه است. اصالت این دسر به کشور ترکیه برمیگردد و در کشور های عرب زبان هم این دسر تهیه می شود و طرفداران بسیاری دارد. برخی طعم دسر کنافه را مشابه باقلوا می دانند.
مواد لازم:
رشته کاداییف ۵۰۰ گرم
کره ۲۰۰ گرم
پنیر لبنه یا بز یا پنیر پیتزا ۵۰۰ گرم
زعفران ۱/۴ قاشق چایخوری
شکر ۱ پیمانه
آب ۱/۵ پیمانه
آبلیمون نصف قاشق چایخوری
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
پودر مغز پسته برای تزئین
طرز تهیه:
فر را روی دمای ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. تا در هنگام آماده سازی مراحل
رشتههای کاداییف را داخل یک کاسه بزرگ بریزید سپس کره آبشده را اضافه کنید به طوری که تمام رشتهها به کره آغشته شوند.
یک قالب کیک با قطر ۱۵ سانتیمتر بردارید و کف آن را با کره چرب کنید.
نیمی از رشته کاداییف را داخل قالب بریزید.
پنیر لبنه یا بز را داخل یک ظرف ریخته و با همزن برقی آنقدر هم بزنید تا به حالت کرم در بیاید. سپس پنیر را روی رشتههای کاداییف بریزید و با نصف دیگر رشتههای کاداییف روی پنیر را بپوشانید. بهتر است برای پخت بهتر لایه آخر دسر را به کره آغشته کنید.
دسر را به مدت ۳۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا بپزد. در این حین شربت دسر را آماده کنید. برای درست کردن شربت شکر را با آب، آبلیمو و زعفران و گلاب به میزانی که گفته شده روی شعله قرار دهید و آرام آرام هم بزنید تا شربت قوام بیاید.
بعد از این که شیرینی کامل پخت، آن را از فر خارج کنید و رویش شیره بریزید. سپس کنافه را در ظرف مناسب سرو کرده و با پودر پسته، خامه یا سرشیر تزیین کنید.
مریلا قاسم نژاد
در ۲۶ - فرو - ۱۳۹۹