باقیمانده شکلات را روی خامه پاشیده و با خلال پسته تزئین و سرو کنید.
مواد لازم
آب هندوانه ۵ پیمانه (۸۰۰ میلی لیتر)
آرد ذرت نصف پیمانه (۶۰ گرم)
شکر (دانه ریز) ۱ پیمانه (۱۵۰ گرم)
گلاب ۲ قاشق سوپخوری (۲۸ میلی لیتر)
آب لیموترش ۲ قاشق سوپخوری (۲۸ میلی لیتر)
شکلات تخته ای تیره (درشت رنده شده) ۱۰۰ گرم
دارچین (پودر شده) نصف قاشق چایخوری (۵/۱ گرم)
خامه (فرم گرفته) یک و نیم پیمانه ( ۳۰۰ گرم)
خلال پسته نصف پیمانه (۷۰ گرم)
طرز تهیه
آب هندوانه را به تدریج به آرد ذرت اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس شکر را افزوده و داخل قابلمه مناسبی بزیزید. روی حرارت ملایم قرار داده، هم بزنید تا کمی غلیظ شود. گلاب و آب لیموترش را نیز اضافه کرده، از روی حرارت بردارید و در ظرف های تک نفره مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شوند. سپس ۳/۲ از شکلات را روی پودینگ ها ریخته، دارچین را روی آن بپاشید و خامه را روی آن بریزید. باقیمانده شکلات را روی خامه پاشیده و با خلال پسته تزئین و سرو کنید.