دانشنامه ناریا
یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



files[cbb2c5238b8998ad3641f1fe19bd9aa4]

باقیمانده شکلات را روی خامه پاشیده و با خلال پسته تزئین و سرو کنید.

مواد لازم

آب هندوانه ۵ پیمانه (۸۰۰ میلی لیتر)
آرد ذرت نصف پیمانه (۶۰ گرم)
شکر (دانه ریز) ۱ پیمانه (۱۵۰ گرم)
گلاب ۲ قاشق سوپخوری (۲۸ میلی لیتر)
آب لیموترش ۲ قاشق سوپخوری (۲۸ میلی لیتر)
شکلات تخته ای تیره (درشت رنده شده) ۱۰۰ گرم
دارچین (پودر شده) نصف قاشق چایخوری (۵/۱ گرم)
خامه (فرم گرفته) یک و نیم پیمانه ( ۳۰۰ گرم)
خلال پسته نصف پیمانه (۷۰ گرم)

طرز تهیه

آب هندوانه را به تدریج به آرد ذرت اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس شکر را افزوده و داخل قابلمه مناسبی بزیزید. روی حرارت ملایم قرار داده، هم بزنید تا کمی غلیظ شود. گلاب و آب لیموترش را نیز اضافه کرده، از روی حرارت بردارید و در ظرف های تک نفره مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شوند. سپس ۳/۲ از شکلات را روی پودینگ ها ریخته، دارچین را روی آن بپاشید و خامه را روی آن بریزید. باقیمانده شکلات را روی خامه پاشیده و با خلال پسته تزئین و سرو کنید.

شادی در ۲۵ - مهر - ۱۳۹۳

پاسخ دادن