دانشنامه ناریا
شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



در ادامه ی این مطلب طرز تهیه دسر پان اسپانیایی را مشاهده خواهید کرد. این دسر خوشمزه طرز تهیه سختی ندارد و شما می توانید در خانه آن را آماده کنید.دسر پان اسپانیا

مواد لازم:

گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه
 آرد ۱/۲ پیمانه
 تخم مرغ  ۲ عدد
شکر  ۱ لیوان
شیر ۱ لیوان
نشاسته ۲ قاشق غذا خوری
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
کره ۵۰ گرم
بیسکویت ۱-۲ بسته
کاکائو ۳ قاشق غذا خوری
خامه ۱۵۰ گرم

طرز تهیه:

برای شروع تخم مرغ ها را به همراه شکر با همزن دستی یا برقی خوب مخلوط کنید. شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید.

آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید. این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود. در آخرین قسمت وانیل را اضافه نمایید.
خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید. دسر پان اسپانیا را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم داخل دوتا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می ماند .

ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید را می ریزیم بعد دوباره بیسکویت می چینیم، گردو میپاشیم و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روی آن را تزئین می کنیم. شما می توانید به جای بیسکوییت هر طعمی که دوست دارید اضافه کنید.

مریلا قاسم نژاد در ۶ - اسف - ۱۳۹۸

پاسخ دادن