در این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه ی سالاد چچن که نوعی سالاد محبوب در ترکیه است را مشاهده کنید. این سالاد با مرغ تهیه می شود و سالادی خوشمزه و کامل است.
مواد لازم جهت تهیه سالاد چچن
|
|
هویج |
۲ عدد |
سیب زمینی |
۲ عدد |
ذرت |
یک دوم میمانه |
نخود فرنگی |
۱ پیمانه |
خیارشور |
۱ پیمانه |
زیتون |
یک دوم پیمانه |
نمک و فلفل |
به مقدار لازم |
مرغ |
نصف یک سینه |
مواد سس
|
|
روغن زیتون یا کنجد |
۲ قس |
سس مایونز |
۳ قس |
ماست |
۱ پیمانه |
سیر |
۱ حبه |
نعنا خشک |
۱ قچ |
آب لیمو |
۳ قس |
نمک |
به مقدار لازم |
فلفل |
به مقدار لازم |
دستور پخت:
سبزیجات خود را پس از شستن و خشک کردن به نوعی که خودتان می پسندید خورد کرده و در ظرفی به همراه ادویه و نمک مخلوط کنید. در همین فاصله مرغ پخته شده ی خود را ریش ریش کنید.
در ظرف دیگر مواد سس را کاملا با هم مخلوط کنید تا صاف و یک دست شوند( در صورت تمایل میتوان سس را حذف کنید) سس اماده شده را به مواد سالاد افزوده و فقط در حد مخلو شدن و با قاشق چوبی مواد را با هم ترکیب کنید( هم زدن بیش از حد باعث له شدگی سیب زمینی می شود و سالاد بافت و شکل ظاهری خود را از دست میدهد.) روی ظرف سلفون بکشید. پس از دو ساعت استراحت در یخچال سالاد اماده سرو است.
مریلا قاسم نژاد
در ۸ - دی - ۱۳۹۸