دانشنامه ناریا
سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



در ادامه ی این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه خمیر فیلو را مشاهده نمایید. این خمیر برای تهیه باقلوا و انواع غذاها استفاده می شود.

مواد لازم:

  • روغن نباتی:۶۰میلی لیتر(۴قاشق غذاخوری)
  • آب:۲۱۰میلی لیتر(۱لیوان منهای ۲قاشق غذاخوری)
  • نمک:۱چهارم قاشق چایخوری
  • آرد:۲و ۲سوم لیوان(۲۷۰گرم)
  • سرکه:۱قاشق چایخوری(۵میلی لیتر)

طرز تهیه:

آرد را به همراه سایر مواد خشک چندین بار الک می کنید تا سبک شود. بعد آب ، روغن  و سرکه را با هم مخلوط کنید و کم کم به آرد اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید اگر خمیر بدست آمده مقدار بیشتری نیاز به آب داشت به آن آب اضافه میکنیم . این کار را میتوانید در غذاساز نیز انجام دهید.

خمیر بدست آمده نباید به دست بچسبد و باید مانند توپ باشد .در کل ورز دادن خمیر نیم ساعت طول میکشد. خمیر آماده شده  و توپی شکل شده را داخل کاسه ای چرب شده قرار دهید و روی آن را با سلفون و یا کیسه نایلون کاملا بپوشانید و در داخل یخچال به مدت  یک ساعت و نیم استراحت دهید .

بهتر است خمیر را داخل سلفون چرب شده بپیچید تا ظرف ،سپس خمیر را بعد از یک ساعت و نیم استراحت از داخل یخچال بیرون بیاورید و به مدت ۲ دقیقه مجددا ورز دهید . کاسه را دوباره چرب کنید و خمیر را داخل آن قرار دهید و سر آن را بپوشانید و دوباره ۲ ساعت دیگر در یخچال قرار دهید تا خمیر کاملا سبک شود.

برای درست کردن خمیر یوفکا باید به اندازه یک گردو از خمیر جدا کنید و با وردنه آن را خیلی نازک باز کنید طوری که بتوان آن طرف آن را دید. بین لایه های خمیر باید پودر قند بپاشید تا به هم نچسبد.بهترین آرد هم برای درست کردن این خمیر ، آرد کتان غیر سفید است. همچنین از آرد گندم کامل و ساده و یا آرد ذرت هم میتوان استفاده کرد.

مریلا قاسم نژاد در ۸ - تیر - ۱۳۹۹

پاسخ دادن