دانشنامه ناریا
یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



243961_210مواد اولیه برای ۶ نفر:

نخود ۲ونیم پیمانه
سویا ۱پیمانه
سیر ۴حبه
جعفری ۲قاشق سوپخوری (ساطوری شده)
سیب زمینی ۱عدد (متوسط)
تخم مرغ ۲عدد
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
زعفران ۱قاشق چایخوری (آبکرده و غلیظ)

طرز تهیه :

ابتدا نخود را شسته و ۳بار داخل آب جوشانده و آب آن را خالی کنید و پوست روی آن را بگیرید.سویا را شسته و یک بار بجوشانید.سپس در آبکش ریخته و آب آن را کاملا بگیرید.سیب زمینی را شسته و با مقداری آب و نمک بپزید و بعد پوست کنده و به همراه سویا و نخود ۲بار چرخ کنید.در مرحله دوم چرخ کردن سیر و جعفری را هم اضافه کنید.
بعد از چرخ کردن ادویه دلخواه را به مایه فلافل اضافه کرده خوب مخلوط کنید و بعد تخم مرغ ها را نیز اضافه کرده و مخلوط کنید.مایه آماده شده را نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.

بعد از آماده شدن مایه در صورتی که قالب مخصوص فلافل دارید آن را چرب کرده و از مواد مقداری قالب بزنید و در روغن داغ سرخ کنید و در صورتی که قالب ندارید دو عدد قاشق انتخاب کنبد که یکی از دیگری بزرگتر باشد .هر دو را چرب کنید و از مایه مقداری با قاشق کوچک بردارید و به کمک قاشق بزرگ آن را گرد کنید و در روغن بسیار داغ سرخ کنید.

نکات:

۱)در صورت تمایل مقدار بیشتری مایه فلافل تهیه کرده و داخل یخچال فریز کنید.البته بدون افزودن تخم مرغ!
۲)در صورتی که مایلید سسی مانند مغازه ها تهیه کنید مقداری پودر انبه از عطاری تهیه کرده و حدود ۲قاشق غذاخوری از آن را با آب جوش مخلوط کنید.
۳)در صورت تمایل مقداری فلفل دلمه ای ریز شده هم به غذا اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
۴)این غذا به دلیل داشتن نخود به ظرف نمیچسبد ولی برای راحتی کار بهتر است از ظرف نچسب استفاده کنید.
۵)در صورتی که روغن شما داغ باشد فلافل کمتر روغن به خود میگیرد.
۶)اگر فلافل را از شب قبل خیس کرده و ۲بار آب آن را تعویض کنید نیازی به جوشاندن ندارد.

شادی در ۱۵ - مهر - ۱۳۹۳

پاسخ دادن