دانشنامه ناریا
دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



در ادامه ی این مطلب با ما همراه باشید تا ببینیم چگونه می توانیم یک کباب تابه ای خوشمزه را در فر طبخ کنیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم

  • گوشت چرخ شده کم چربی : ۶۰۰ گرم
  • پیاز متوسط رنده شده : ۳ عدد بزرگ
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • جوش شیرین : نصف قاشق چایخوری

مراحل پخت

گوشت را در ظرف مناسبی ریخته و پیازهای رنده شده را روی آن می ریزیم . نمک و فلفل و جوش شیرین را هم اضافه می کنیم . سپس خیلی خوب مواد را ورز می دهیم .

حدود یک ساعت در یخچال نگهداری می کنیم .

بعد از یک ساعت تابه ای مناسب یا سینی فر را آماده کرده کمی چرب می کنیم .

گوشت را پس از استراحت از یخچال بیرون می آوریم و در سینی فر پهن می کنیم.

فر را با حرارت ملایم و روی درجه کم روشن می کنیم.

سپس تابه ای که گوشت در آن است را داخل فر قرار می دهیم.

وقتی که قسمت زیر کباب طلایی شد (پس از ۱۵ دقیقه چک شود)با کارد آن را برش زده و سپس با کفگیر برش های کباب را بر می گردانیم تا طرف دیگرش هم سرخ شود .

پس از آنکه کباب کامل پخت آن را از فر در می آوریم. کمی کره را ذوب کرده و بر روی کباب هایمان میریزیم تا طعم بهتری داشته باشند و کمی چرب شوند.

مریلا قاسم نژاد در ۱۵ - ارد - ۱۳۹۹

پاسخ دادن