دانشنامه ناریا
شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



خوراک نرگسی با اسفناج تهیه می شود. در ادامه می خواهیم آموزش این خوراک خوشمزه را برای شما همراهان قرار دهیم. با ما باشید.

مواد اولیه:

  • ۳۰۰ گرم اسفناج خام
  • ۲ عدد پیاز کوچک یا ۱ عدد پیاز بزرگ
  • ۲ حبه سیر
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا باید پیاز رو خورد کرده و با کمی روغن سرخ کنیم. پیاز رو خیلی ریز خورد نکنین چون بهتره داخل نرگسی زیر دندون بیاد.

تا پیاز داره سرخ میشه، اسفناج هایی که شستیم رو داخل یه قابلمه میریزیم و درش رو میذاریم تا با حرارت خیلی ملایم بپزه.

اسفناج خیلی زود میپزه و حجمش رو از دست میده و آماده میشه.

وقتی پیاز سبک شد سیری که خورد کردیم رو هم اضافه کرده و باز تفتشون میدیم. کمی که تفتشون دادیم زرچوبه و فلفل هم بهشون اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا پیاز طلایی بشه.

حالا اسفناج های پخته شده ی خود را به سیر و پیازمان اضافه می کنیم.

وقتی موادو کمی با هم تفت دادیم تا اسفناج مزه بگیره بهش به اندازه کافی نمک هم میزنیم.

در نهایت تخم مرغ هارو روی مواد میشکونیم و اجازه میدیم تا خودشون رو بگیرن. بهتره تخم مرغ کاملا سفت نشه و عسلی بمونه …

نرگسی با ماست و نان سرو می شود. حال نوبت سرو آن رسیده نوش جان.

مریلا قاسم نژاد در ۲۹ - اسف - ۱۳۹۸

پاسخ دادن