دانشنامه ناریا
شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



طرز تهیه کباب شیشلیک

در ادامه ی این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه شیشلیک خانگی و خوشمزه را برای شما دوستان قرار دهیم. شیشلیک از کباب های خوشمزه ی ایرانی محسوب می شود.

مواد لازم:

 گوشت دنده گوساله یا گوسفند ۱ کیلوگرم
 ماست ۱ لیوان
زعفران دم شده ۲ قاشق غذاخوری
 گوجه فرنگی ۱۰ عدد
آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
روغن ۱۰ قاشق غذاخوری
فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

در شیشلیک از گوشت دنده ی گوساله یا گوسفند استفاده می شود، نکته قابل توجه برای کباب داشتن یک باب شیشلیک خوشمزه؛  انتخاب گوشتی است که تازه و ترد باشد؛ بهتر است گوشت را با آب پیاز و مقداری فلفل مخلوط کنید و ۲۴ ساعت پیش از آماده کردن کباب، بگذارید بماند تا گوشت نرم شود.

گوشت را به اندازه های یکسان ببرید، داخل کاسه ای پیاز رنده شده، ماست، زعفران دم شده، آبلیمو روغن و مقداری فلفل بریزید و مخلوط کنید سپس گوشت را در این مایه بخوابانید و بگذارید حداقل یک شب بماند.

پس از استراحت، گوشت ها را به سیخ بکشید و بین هر دو قطعه یک تکه کوچک دنبه قرار دهید، موقع کباب کردن بهتر است از ذغال استفاده کنید اما در صورت عدم دسترسی به ذغال می توانید فر یا اجاق گاز های خانگی را برای کباب کردن استفاده نمایید. پس از طبخ به شکل داغ در کنار گوجه و برنج زعفرانی کباب خود را سرو کرده و نوش جان کنید.

مریلا قاسم نژاد در ۳۱ - فرو - ۱۳۹۹

پاسخ دادن