دانشنامه ناریا
شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



نان سیر ایتالیایی

در ادامه می خواهیم دستور پختی ساده را برای شما شرح دهیم که با استفاده از آن یک نان سیر خوشمزه ی خانگی را تهیه کنید. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

  • نان باگت ۱عدد
  • سیر تازه ۴ حبه
  • روغن زیتون ۱ پیمانه
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • پودر آویشن ۱/۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

برای شروع نان خود را انتخاب کرده و قطعات آن را برش بزنید. سپس حبه سیری را از وسط نصف کرده و آن را روی دو سوی نان ها بمالید تا خوب نان ها طعم دار شوند. روغن زیتون را در ظرفی مناسب بریزید. سیر له شده را همراه  نمک، فلفل و آویشن به روغن زیتون اضافه کنید.

به وسیله برس، نان را به مایه آماده شده آغشته کنید، کمی صبر کنید پس از چند دقیقه دوباره این کار را تکرار کنید تا این ترکیب به خوبی به خورد نان رود، به این صورت نان سیر خوشمزه  تری خواهید داشت.

نان های آغشته به سیر و روغن زیتون  را در سینی فری که کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده اید، بچینید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا به خوبی تست شود در انتهای کار می توانید گریل را روشن کنید تا روی آن به خوبی برشته و طلایی شود.

برای داشتن نان سیر دار پنیری پس از چیدن نان ها در سینی فر، مقداری از هر نوع پنیر رنده شده ای که دوست دارید روی نان سیر بریزید و بعد در فر قرار دهید.

می توانید روی پنیر کمی کره ذوب شده و یا از همان ترکیب روغن زیتون و سیر بریزید و بعد در فر قرار دهید.

پس از تست شدن نان سیر و ذوب شدن پنیر، گریل را روشن کنید تا روی پنیر سرخ شود.

مریلا قاسم نژاد در ۱۷ - فرو - ۱۳۹۹

پاسخ دادن