دانشنامه ناریا
سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



در ادامه ی این مطلب طرز تهیه ی حلوای شیر را مشاهده خواهید. این حلوا از خوشمزه ترین حلواهای ایرانی به شمار می رود که با شیر طبخ می شود.

مواد لازم:

  • مواد لازم حلوای آرد شیر
  • آرد سفید قنادی ۱ لیوان
  • شیرکم چرب ۲ لیوان
  • زعفران دم کرده به میزان لازم
  • هل ساییده شده نصف قاشق چایخوری
  • شکر ۱ لیوان
  • گلاب ۱/۴ لیوان
  • ترکیب کره و روغن ۱ لیوان یا ۱۵۰ گرم

طرز تهیه:

ابتدا زعفران و هل ساییده را هم با هم و یا جداگانه دم بدهید. سپس شربت حلوا را آماده کنید. شیر و شکر را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید و برروی حرارت کم هم برنید تا قوام بیاید و بعد زعفران و هل ساییده شده را شربت حلوا اضافه کنید. وقتی شربت اماده شد در لحظه آخر گلاب را اضافه میکنیم تا عطر و بوی خود را از دست ندهد.

آرد را الک میکنیم و درماهی تابه ای تفت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس کم کم روغن را به آرد اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آرد تغییر کند . نباید خیلی رنگ آرد را تغییر دهید چون قرار نیست حلوا تیره رنگ شود. حلوا را از روی حرارت بردارید و بعد شربت داغ را داخل حلوا به آرامی و کم کم اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا شربت جذب آرد شود. و در نهایت حلوا را دوباره روی شعله ملایم میگذاریم و هم میزنیم تا حلوا به قاشق نچسبد و از ظرف جدا شود. حلوای شیر خوشمزه را پس از خنک شدن در داخل ظرف مورد نظر سروکنید.و با با خلال پسته و بادام تزیینش کنید.

 

مریلا قاسم نژاد در ۲ - مرد - ۱۳۹۹

پاسخ دادن