در این مطلب با ما همراه باشید تا به بررسی خصوصیت های مربوط به برنج قهوه ای و تفاوت های آن با برنج سفید بپردازیم. برنج قهوه ای دارای ظاهری کمی متفاوت نسبت به برنج سفید و خصوصیتاتی مخصوص به خود است.
۱- برنج قهوه ای برای پخت به آب بیشتری نیاز دارد و توجه به این نکته طعم نهایی برنج قهوه ای شما را بهتر می کند.
۲- برنج قهوهای به افزودن عطرهای مختلف و طبیعی برای بهتر شدن طعم خود نیاز دارد؛ مثلا میتوانیم قبل از دم کردن این برنج، یک تکه چوب دارچین، چند دانه هل یا مقداری پوست پرتقال یا نارنج خشک در میان یا روی آن قرار دهیم.
۳- با افزودن برگ بو به این برنج می توانید سبک پخت این برنج را شرقی تر کنید.
۴- سرو برنج قهوهای با مقداری کره، میتواند باعث ایجاد طعمی جذاب شود.
۵- بهتر است برنج قهوهای را با روغنهای معمولی طبخ نکنید و برای طبخ آن از روغنهای معطر و طعمداری مانند روغن زیتون یا روغن کنجد استفاده کنید. این روغنها میتوانند عطر مناسبی به برنج بدهند.
۶- میتوانیم از برنج قهوهای برای طبخ پلوهای مخلوط مانند استامبولی، لوبیاپلو، عدسپلو و باقالیپلو کمک بگیریم تا ذائقهمان کمکم به مصرف آن عادت کند.
۷- میتوان در روزها و ماههای ابتدایی استفاده از برنج قهوهای و تا ذائقهسازی برای مصرف آن، کمی برنج سفید و قهوهای را با هم مخلوط و به مرور زمان و با کم کردن حجم برنج سفید نسبت به برنج قهوهای، ذائقه خود را با طعم آن هماهنگ کنیم.
مریلا قاسم نژاد
در ۱۰ - مهر - ۱۳۹۸