دانشنامه ناریا
دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



recipe-for-stuffed-chicken-with-pomegranate

مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر با انار:

•    ۲۰۰ گرم پیاز خرد شده

•    ۲۵۰ گرم انار ترش دانه شده

•    ۳۰۰ گرم بادمجان پوست گرفته و سرخ شده

•    ۱ عدد مرغابی وحشی

•    ۱۰۰ گرم گردوی خرد شده

•    ۱ قاشق غذاخوری رب انار ترش

 

دستور تهیه:

۱٫    پیاز خرد شده را تفت می دهیم تا طلایی شود و انار ترش دانه ای را به آن اضافه می کنیم و بعد مرغابی یا مرغ را با کمی آب (خیلی کم) می گذاریم با حرارت ملایم تا ۲ الی ۴ ساعت خوب بپزد و بعد مرغابی (مرغ) پخته شده را به همراه بادمجان های پوست گرفته و شکم پر شده و انار و گردوی خرد شده کنار هم می چینیم تا به مدت یکساعت در کنار هم پخته شود و خوب جا بیفتد بعد از این مدت غذا آماده است.

شادی در ۵ - آذر - ۱۳۹۳

پاسخ دادن