دانشنامه ناریا
جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
تاریخ امروز:
نوشته ها:
درباره ناریا:
در صورتی که مطلب مورد نظر خود را در ناریا پیدا نکردید از جستجوگر سایت برای یافتن آن تلاش کنید.



رب به

در این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه ی به را برای شما دوستان شرح دهیم. رب به دارای خواص زیادی برای بدن است و طعم شیرینی دارد. از رب به در غذاها و به صورت خوراکی به تنهایی استفاده می شود.

مواد لازم:

به – ۲ کیلو

آب – ۵ پیمانه

پودر قند یا نبات – به میزان دلخواه که میخواهید شیرین شود.

طرز تهیه:

میوه به را قطعه قطعه کرده و چند ساعت در آب بخیسانید. سپس آب به را گرفته، صاف کنید. شما می توانید تفاله‌ های ناشی از آبگیری اولیه به را مجددا در آبی که ابتدا در آن به راخیسانده بودید ریخته و آن را نیز صاف کرده و به آب در مرحله اول اضافه کنید. سپس بر روی حرارت ملایم به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) قرار داده تا بجوشد. حرارت دادن را تا زمانی که یک چهارم آن باقی بماند ادامه دهید. همچنین در دستور تهیه های قدیمی و طب سنتی ذکر شده است که می‌توان به آن نبات یا قند سفید اضافه کرده وبگذارید تا بجوشد و غلیظ شود.

مریلا قاسم نژاد در ۱۱ - دی - ۱۳۹۸

پاسخ دادن